26.01.2016 г.

Грабни книжните аксесоари


Знаете колко обичаме книжни аксесоари. Пишем за тях и ви показваме любимите си общо взето откакто този блог съществува. Чаши, калъфи за телефони, книгоразделители, дрехи, чанти, торби и какво ли още не, май за всичко сме говорили. Като се връщаме назад обаче забелязваме, че повечето книжни аксесоари, които сме харесали, не се продават в България, не са на български език или по някаква причина не са достъпни. А така ни се искаше да е иначе...

Саморъчно направихме няколко книгоразделителя, но не ни беше достатъчно. Затова решихме да предприемем нещо по-сериозно и този недостатък на книжни аксесоари да приключи :) И понеже сме приятели на по книга, ще споделим с вас новата си страст. 

Тениска "Ана Каренина" с откъс от романа на Лев Толстой

Представяме ви най-новия ни проект: онлайн магазин, посветен на любителите на книжни аксесоари. В него засега ще откриете тениски, суитшърти, блузи и чаши със закачлив дизайн, а по-нататък ще добавим торби и калъфи за телефони, които да допълнят нашата своеобразна колекция. 

Суитшърт "Няма по-верен приятел от книгата"

Дизайнът на всичко изобразено върху аксесоарите е наш, като сме отворени към предложения и идеи от ваша страна. Ще продължим да запълваме магазина с нови и интересни неща, така че следете редовно ;) Ще ни откриете на http://sundayhabit.com/chetecut/.