6.06.2015 г.

В какво носиш книгите си?

„Не се доверявай на човек, който не носи книга“ е казал Лемъни Сникет и ние безусловно му вярваме. Даже за всеки случай носим по няколко със себе си, ей така, ако срещнем приятел в нужда например.

Дамските ни чанти обаче често се оказват препълнени и се налага да прибираме четивата си в допълнителни торби. А те, естествено, не са какви да е, понеже ценим книгите си и искаме да са на сигурно и уютно… Пък и обичаме да пропагандираме четенето.

Така че, нека ти покажем в какво носим книгите си. По това ще ни познаеш.

Ето в кои чанти Арги най-често разхожда своите четива:Торбата е по повод петата годишнина на издателство Ентусиаст. Изработена е от еко материали, много е сладка и страшно удобна. Събира доста книги, които някак си никога не натежават... Ако и на теб ти допада, можеш да си купиш от тук.


Тази очевидно е от Прага. Освен, че е свързана с прекрасни спомени, е изключително удобна, защото е лека и се сгъва така, че да се побере и в най-малкия джоб.Торбата на издателство Колибри също е чудесен избор за пренос на много и тежки книги. А заглавията им прозират през белия плат, което може да доведе и до неочаквано запознанство... Явно текстът не е случаен.
Ако си поръчаш книги на стойност над 50 лв. от сайта на издателството, ще получиш такава торбичка безплатно.


Бени и Рачева също имат какво да покажат, но ще го направят по-късно. А ти в какво носиш книгите си?