13.02.2015 г.

„Приятели“ - на живо и онлайн

Верига книжарници „Приятели“ вече и с онлайн книжно пространство!


От вчера стана ясно, че една от най-чаровните и приветливи вериги книжарници в страната, вече може да бъде намерена и онлайн.


Книжарници „Приятели“ от 2012 г. насам радват малки и големи читатели в Асеновград, Велико Търново, Враца, Лом, Свищов, Смолян, Хасково, Благоевград, Видин, Козлодуй, Плевен, Сливен и Стара Загора не само с чудесните си книжни пространства, но и с гостуването на много от най-популярните български писатели (Георги Господинов, Иванка Могилска, Мария Донева, Илиян Любомиров). 

Електронната книжарница Sokrat.bg, която през 2014 г. получи номинация за национална награда „Христо Г. Данов“ в категорията „Електронно издаване и нови технологии“ се оказа изключително добра основа за създаването на също толкова приятно и уютно онлайн пространство, в стила на физическите книжарници „Приятели“. Sokrat.bg се сдоби с изцяло нова визия и име, а именно Priateli.bg

„Целта ни е да предложим модерно място за среща с книгите. Благодарение на функционалния си и адаптивен дизайн, сайтът ще бъде винаги на разположение на клиентите – независимо дали ползват настолно, или мобилно устройство. От три години книжарници „Приятели” са неразделна част от културния живот в 13 български града, а благодарение на сайта това ще стане в цялата страна.”, споделя управителят на книжарници „Приятели” Павлин Якимов.
Ние пожелаваме попътен вятър на книжарницата, а най-страстните читатели сред вас могат да се възползват от неустоимата промоция, която предлагат от Priateli.bg по случай „Св. Валентин“: 


* Снимковият материал ни бе любезно предоставен от книжарници „Приятели“

Четецът