22.11.2014 г.

Малко остана до финала на конкурса „Моята любима книжарница“Много хора вече гласуваха. И междинните резултати от конкурса „Моята любима книжарница“, организиран от ИК „Кръгозор“, едновременно ни изненадаха и зарадваха. 

Още в първата седмица на гласуване, организаторите отброяват 4000 гласа. Споделят също, че първоначално най-силната активност е отбелязана в София и Варна, но в последствие, останалите градове в страната наваксват с вотовете.

От първите двайсет книжарници с най-висок вот, 10 са част от вериги, и 10 са независими книжарници, а разликата в гласовете, събрани от книжарниците на първо и второ място, е незначителна. Столичните книжарници в топ 20 са 7 на брой, а сред останалите 13 книжарници от страната, тези от по-малките населени места все по-стремглаво се придвижват към челните позиции. 

Напомняме, че книжарницата победител печели уикенд в Лондон, осигурен от Loyal Travel, а за гласувалите от издателство „Кръгозор“ също са подготвили изненади. Гласуването ще се проведе до 10 декември 2014 г., а във фейсбук страницата на конкурса можете да получавате актуална информация за него. 

Така че, не губете време: направете своето любимо книжно местенце победител в първия национален конкурс за любима книжарница, определена от читателите!

Повече информация за конкурса можете да намерите на www.lubimaknijarnica.com, както и във фейсбук страницата му.

Четецът