29.10.2010 г.

OTKAT

Помните ли света, в който ви потопи "18% сиво"? Весел, отчаян, пиян, заснемащ, напушен, възбуден, влюбен...точно като един човешки живот. Усмихвате се...значи си спомнихте...А сега прелистете страниците на "Кратка история на самолета" една по една в главата си. Там се разиграва същото- един живот в много истории- понита, фотоапарати, торти, телефони, Коледи, болести, любови, уискита...много горчиви и много "сладки" неща. А ние от Четецът обичаме и двете...е, добре, де, сладките повече...:)

За щастие, Захари Карабашлиев ни дава още един повод за размишления и това е новоизлязлата му книга "Откат", която представлява сборник от диалози и пиеси. Няма да кажем повече за нея, защото знаем, че ще си я купите, ще я прочетете и надяваме се, ще ви се услади. Тайната, която ще ви подшушнем ние е...(тържествено мълчание...), че Захари Карабашлиев е един от най-любимите автори на екипа на Четецът и затова още утре и ние ще изтичаме до книжарница "От А до Я", за да си купим новата му книга...Ще помиришем току-що отпечатаните страници, ще си направим чаша ароматно и силно кафе, ще седнем на някое удобно и уютно местенце и ще потънем в...живота. И...знаем, че той ще ни се услади!

Поздравления на г-н Карабашлиев за новата му книга, пожелаваме му тя да пожъне заслужен успех и да вдъхнови много хора като нас!

А на читателите- приятно и "вкусно" четене!

Enjoy!

P.S. След кратка консултация- книгата е в книжарниците от понеделник. Четецът се извинява за грешката на хората, които са се ентусиазирали, изтичали са веднага да си я купят и са се разочаровали...

By Beni